Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@14:50:55 GMT

«ابلیس آمریکا» کیست؟

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۸۰۶۱

«ابلیس آمریکا» کیست؟

فردی که به لطف ترامپ سر از بالاترین سطوح سیاست خارجی آمریکا در آورد و بدون هیچ دانش سیاسی و تاریخی و صرفا با تکیه بر ارائه امتیازات، سردمدار جریان سازش به نفع رژیم صهیونیستی شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کویتی «القبس» در گزارشی به «جرد کوشنر» داماد و مشاور دونالد ترامپ و سفر وی به منطقه در آینده نزدیک پرداخت و از وی با عنوان «ابلیس آمریکا» یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

القبس در ابتدای گزارش خود نوشت: «زمانی که از او و ارتباطش با مسأله فلسطین سخن می‌گوییم، به سرعت این صفات به ذهن متبادر می‌شود: یهودی، حامی تندروی اسرائیل، فاقد فهم سیاسی و تاجر و سوداگر. او جرد کوشنر، داماد رئیس‌جمهور آمریکا و از سرشناس‌ترین مشاورانش است. "ابلیس آمریکا" که ابتدای ماه آتی میلادی برای تکمیل روند سازش به منطقه خواهد آمد.»

در ادامه این گزارش به نقل قولی از کوشنر اشاره شده که گفته بود: «با من از تاریخ سخن نگویید، به اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها هم گفتم که از تاریخ حرفی نزنند.» که نشان می‌دهد او هیچ اطلاعاتی از حقایق تاریخی و حقوق فلسطینی‌ها ندارد. همانگونه که طرح موسوم به «معامله قرن» نیز حقایق تاریخی را نادیده گرفته است.

بیشتر بخوانید: سفر کوشنر به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تلاش مخفیانه کوشنر برای فروش اف ۳۵ به امارات

به نوشته القبس، «جرد کوشنر» در اصل از یک خانواده نجات یافته از هلوکاست است که در یک خانواده یهودی ارتدوکس در نیوجرسی تربیت یافته و در مدرسه ابتدایی عبری‌زبان، دوران ابتدایی را گذرانده است. جایی که پرچم اسرائیل برافراشته می‌شد و دانش‌آموزان مراسمات مرتبط با تاریخ جعلی اسرائیل را برگزار می‌کردند.

بنابراین او در یک مدرسه یهودی درس خواند و از کلاس دوم ابتدایی یاد گرفت که به جای نقشه فلسطین نقشه جعلی اسرائیل را رسم کند و به کرانه باختری بگوید «یهودا و شومرون». (رژیم صهیونیستی کرانه باختری رود اردن را استان هفتم خود می‌داند و از آن با عنوان "یهودا و شومرون" یا به عربی "یهودا و السامره" یاد می‌کند. قطعنامه‌های سازمان ملل چنین استانی را به رسمیت نمی‌شناسد.)

کوشنر همچنین صبح و شب در حال انجام نمازهای یومیه یهودیان بوده و به گفته «ایلی وینستوک» خاخام کنیسه‌ای در «منهتن»، تمامی مؤسسات دینی و تربیتی در زندگی کوشنر بر روابط مستحکم میان دینداری و صهیونیسم تأکید داشته‌اند و اسرائیل نزد یهودیان ارتدوکس، صرفا یک موقعیت سیاسی نیست، بلکه هویت دینی به شمار می‌رود.

طرح روزنامه القبس از «جرد کوشنر»

روابط با نتانیاهو

کوشنر روابط خاصی با نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دارد. نتانیاهو بارها در سفرهایش به آمریکا با خانواده او دیدار کرده بود و حتی برخی مواقع در منزل کوشنر شب را می‌گذراند.

نتانیاهو همچنین برای کمپین انتخاباتی خود هزاران دلار از «چارلز کوشنر» پدر جرد کوشنر حمایت مالی دریافت کرده بود و روابط خانوادگی دو طرف برای سالیان مدید مستحکم بوده و هست. روزنامه‌های اسرائیلی زمانی که لیست کمک کنندگان به نتانیاهو را منتشر کردند، نام «چارلز کوشنر» در ابتدای این لیست قرار داشت.

«هرتزلی زاری» خاخام دانشگاه هاروارد، که زمانی استاد دانشگاه کوشنر بوده درباره وی می‌گوید: « اسرائیل هیچ زمانی برای جرد یک مسأله سیاسی نبوده است. بلکه او اسرائیل را به منزله خانواده، زندگی و مردم خود می‌دانست.»

فساد

«جرد کوشنر» در تحصیلات چندان فرد موفقی نبود و نمرات بد او موجب شد تا پدرش مبلغ ۲.۵ میلیون دلار در سال ۱۹۹۸ به دانشگاه هاروارد کمک کند تا جرد بتواند وارد این دانشگاه شود.

در خصوص شخص او نیز روزنامه «وال استریت ژورنال» به شبهات فساد مالی جرد کوشنر پرداخته و به نقل از منابع آگاه نوشته است که کمیته اوراق مالی و بورس آمریکا، تحقیقات مرتبط با فعالیت‌های شرکت ساختمان‌سازی داماد ترامپ را باز کرده است.

با وجود عدم فهم و دانش سیاسی، او تاکنون مناصب متعددی را بر عهده گرفته است که مهم‌ترین آن پرونده «خاورمیانه» است. کوشنر علی‌رغم حمایت‌های ترامپ موفق به دریافت مجوز امنیتی برای دسترسی به اسناد سری دولتی نشد، اما از نفوذ بالایی در دولت برخوردار است، به طوری که «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا درباره او می‌گوید: «هیچ فردی به اندازه کوشنر بر روی ترامپ نفوذ ندارد.»

به گفته بولتون، نتانیاهو یک روز به صورت خصوصی به او گفته بود که کوشنر چگونه می‌تواند در پرونده‌ای که هنری کسینجر در آن شکست خورد، موفق شود؟

با تمامی این‌ها، ترامپ بسیاری از امور را به وی سپرده، به نوشته «ویکی وارد» نویسنده کتاب «شرکت کوشنر:طمع، جاه‌طلبی، فساد؛ داستان فوق‌العاده جرد کوشنر و ایوانکا ترامپ»، کارکنان کاخ سفید به حالت تمسخر «جرد کوشنر» را «وزیر همه چیز» نامیده‌اند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین دونالد ترامپ فلسطین آمریکا بنیامین نتانیاهو جرد کوشنر سازش رژیم صهیونیستی جان بولتون دونالد ترامپ خاورمیانه معامله قرن اسرائیل ایوانکا ترامپ بولتون یهودیان روزنامه وال استریت ژورنال جرد کوشنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!

فرارو- جلال رشیدی‌کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفته است: «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد، ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد، زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

به گزارش فرارو، رشیدی کوچی در بخشی از سخنان خود و در رابطه با این که تصویب طرح صیانت به ریاست قالیباف در مجلس دوازدهم کمک می‌کند یا نه گفت که این احتمال وجود دارد. این اظهارات رشیدی کوچی در شرایطی مطرح می‌شود که پیش از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، برخی از منتقدان اصلی قالیباف از عدم تصویب قانون عفاف و حجاب در مجلس دوازدهم شکایت می‌کردند و معتقد بودند قالیباف به دنبال آن است که از تصویب این طرح پیش از انتخابات احتراز کند.

حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی که از موافقان سرسخت لایحه عفاف و حجاب است می‌گوید: «کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم. عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات‌ها پرداخته است.»

با توجه به این که در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود. اظهارت علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم هم نشان می‌دهد دولت با اقدامات مجلس در حوزه عفاف و حجاب همراه است. او در این باره گفته است: «دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضایی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد. به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضایی و اجرایی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.»

نیروی انتظامی نیز پیش از مشخص شدن تکلیف طرح عفاف و حجاب در حال اجرای طرح نور است که در واقع بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها است؛ طرحی که به نظر می‌رسد با حمایت دولت سیزدهم همراه است. سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به این که در دولت سیزدهم فعالیت‌های این نیرو در بهترین وضعیت قرار گرفته است از قوای سه گانه تقدیر و تشکر کرد و گفت: «با حمایت‌های مجلس، دولت و قوه قضائیه و همراهی مردم اجرای طرح نور را با قوت، دقت و هوشمندی ادامه خواهیم داد.»

با توجه به این شرایط پرسش‌هایی مطرح است از جمله این که آیا محمدباقر قالیباف می‌تواند به واسطه مصوبه حجاب و عفاف بار دیگر بر کرسی ریاست مجلس بنشیند و آیا طرح نور در صورت تصویب طرح عفاف و حجاب متوقف می‌شود؟ حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با فرارو به این پرسش‌ها پاسخ داده است:

ارسال پالس مثبت قالیباف به جبهه پایداری

حسین کنعانی مقدم به فرارو گفت: «ما در عرصه سیاست با چند گروه مختلف از افراد رو به رو هستیم. برخی از افراد، سیاستمدار هستند یعنی بر اساس فکر و اندیشه و تعقل به مسائل مختلف فکر می‌کنند و درباره موضوعات گوناگون صحبت می‌کنند. برخی از افراد، سیاسی کار هستند یعنی بر اساس منافع سیاسی خود سخن می‌گویند. برخی دیگر، سیاست باز یا به عبارتی دقیق‌تر بندباز هستند یعنی در عرصه‌های سیاسی سعی می‌کنند به سمتی حرکت کنند که منافع سیاسی خود را تامین کنند و کاری هم به این ندارند که این بندبازی‌ها می‌تواند تا چه حدی در آینده سیاسی آنان اثرگذار باشد. در نهایت برخی نیز هستند که نه سیاست باز هستند نه سیاست مدار و نه سیاسی کار درواقع این افراد سلبریتی‌های سیاسی هستند که بیشتر به دنبال دیده شدن هستند. اکنون نیز به نظر می‌رسد برخی از افراد به دنبال این هستند که از طریق اظهارنظر‌هایی که انجام می‌دهند دیده شوند، نه این که گام مثبتی بردارند یا تحلیل دقیقی از مسائل سیاسی کشور ارائه کنند.»

وی افزود: «در رابطه با ریاست آقای قالیباف در مجلس، باید به این نکته دقت کنیم که با توجه به این که ۴۵ نفر در نوبت ورود به مجلس قرار دارند، ممکن است آرایش سیاسی مجلس تا حدودی تغییر کند. به هر حال این حقیقت انکار ناشدنی است که آقای قالیباف برای رئیس شدن نیاز به یک رای قابل توجه از سوی طیف تندروی مجلس دارد. با این وجود شاید اینگونه بتوان تعبیر کرد که اقدامات اخیر آقای قالیباف در خصوص طرح صیانت، نوعی پالس مثبت برای قانع کردن طیف تندرو است که؛ اگر من رئیس بشوم، مواردی را که شما اصرار دارید در مجلس مورد توجه قرار گیرد را در اولویت قرار داده و پیگیری می‌کنم.»

لزوم ابهام زدایی از طرح عفاف و حجاب

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: «هر مصوبه‌ای باید مراحلی را در مجلس طی کند و برای مثال باید به شورای نگهبان برود. اما تا جایی که مطلعم درباره مصوبه حجاب و عفاف هنوز این مراحل به طور کامل طی نشده است. یعنی هنوز مجلس شورای اسلامی و مجلس شورای نگهبان به نتیجه نرسیده اند و اگر این نتیجه مشترک حاصل نشود، طرح مذکور به مجمع تشخیص مصلحت می‌رود. به همین دلیل، با توجه به حساسیت‌های قانونی که وجود دارد و با توجه به این که طرح حجاب و عفاف موفق نشد نظرات مثبت اکثریت را به سمت خود جذب کند و از سوی شورای نگهبان نیز ایراداتی به آن وارد شد، نمی‌توان با اطمینان گفت که این طرح به سرعت به مرحله اجرا می‌رسد. گروهی از صولگرایان تندرو، معتقدند که طرح صیانت مبتنی بر جریمه نقدی طراحی شده تا هر کسی دلش خواست، بی حجاب بگردد.»

وی افزود: «این که طرح نور توسط نیروی انتظامی در حال اجراست، از دید نمایندگان مجلس مجزا از طرح عفاف و حجاب نیست و به نوعی قرار است هر ۲ طرح، همراستای هم پیش بروند. مسئله اصلی همه این طرح‌ها عفاف و حجاب است و در نتیجه هر دستگاهی به دنبال این است که نقش خود را در این زمینه ایفا کند. در حال حاضر نیز، نیروی انتظامی این نقش را پذیرفته که از طریق گشت ارشاد سعی در برقراری حجاب داشته باشد و اقداماتی قانونی انجام دهد. قطعا زمانی که طرح عفاف و حجاب مجلس تصویب شود، طرح‌های جانبی کنار گذاشته می‌شوند. طرح صیانت در نهایت تعیین کننده خط مشی‌های کلی عملکرد حاکمیت در قبال مسئله حجاب خواهد بود. البته شکل گیری طرح حجاب می‌تواند یک امتیاز مهم نیز داشته باشد. درواقع اگر طرح حجاب و عفاف با دقت تصویب شود، می‌تواند هم به قانونمندتر کردن نوع برخورد‌ها با حجاب کمک کند و هم از هر نوع برخورد سلیقه‌ای با مردم پیشگیری کند. البته باید توجه داشت که قانون مرتبط با حجاب باید جامع و کامل و عاری از هر نوع ابهام باشد. وقتی قانونی تصویب شود که سرشار از ابهام در شیوه‌های اجرا باشد و حتی به درستی آسیب شناسی نشده باشد، بیش از آن که مفید باشد، مضر خواهد بود. درواقع سرنوشتی مثل سرنوشت قانون ممنوعیت ماهواره پیدا می‌کند که گرچه قانون است، اما هیچکس رعایت نمی‌کند.»

دیگر خبرها

  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد